Om mee te beginnen

Broodsoorten € 5,50
met huisgemaakte smeersels
Bruschetta € 8,50
geroosterd brood met tomaat. sjalot. knoflook en basilicum

Voorgerechten

Soep van de chef € 5,50
met brood
Hartige pastei € 8,50
gevuld met een ragout van kippendij, wortel en champignons
Mosselen in een romige knoflooksaus € 6,50
met brood
Caesar salade € 8,50
met kippendij, oude kaas, ansjovis, croutons en een gekookt eitje
Carpaccio rolletjes € 8.50
met rucola, pijnboompitten, alde fryske kaas, komkommer en pesto-mayo

Hoofdgerechten

Runder-ribeye € 23,50
met romige pepersaus
Malse ‘sweet & spicy’ spareribs € 19,50
met knoflook- en chilisaus
Gegrilde runderspies ‘smoked paprika’ € 19,50
met Hollandaisesaus
Knapperige varkenssnitzel € 19,50
met romige pepersaus
Catch the of Day Dagprijs
Vegetarische lasagne van aubergine € 18,50
met verschillende kaassoorten
Kipdijspies ‘tandoori’ € 17,50
met kroepoek, gefrituurde ui en pindasaus
Gegrilde procureursteak € 17,50
met een saus van rode wijn en gebakken ui
De hoofdgerechten worden geserveerd met mixed frites, salade en mayonais

Nagerechten

Warme Belgische wafel € 8,50
met vanille ijs, roodfruitcompote en verse slagroom
Appeltaartje € 8,50
met vanille ijs, roodfruitcompote en verse slagroom
Warme chocolade taartje € 8,50
met vanille ijs, roodfruitcompote en verse slagroom
Carpaccio
Zeesalade
Haasbiefstuk
Dagvangst
Ravioli van ricotta en spinazie
Varkensschnitzel
Parfait van de chef
Duo van roomijs
Bavarois van vers fruit
  • Menukaart

Contactgegevens

Restaurant 't Kofschip
Wijdesteeg 10 | 9001 AK | Grou

Telefoon 0566-622155 | 06-22080956
Email info@kofschipgrou.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 16:00 uur
Donderdag vanaf 16:00 uur
Vrijdag vanaf 16:00 uur
Zaterdag vanaf 16:00 uur
Zondag vanaf 16:00 uur

Voor groepen vanaf 20 personen kunnen wij op verzoek
ook buiten de normale tijden onze deuren openen.